Guadeloupe

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Guadeloupe

Onroerend goed te koop in Guadeloupe

Guadeloupe is een overzeese afdeling, het is een integraal deel van Frankrijk. Als een samenstellend grondgebied van de Europese Unie en de eurozone. Euro is de officiële valuta. Het is een klein eiland en het zou geen goede plek lijken om onroerend goed te koop te kopen in Guadeloupe, maar het is niet de realiteit.

Guadeloupe is een Frans overzees gebied met een vlinderachtige vorm. Het bestaat uit een groep eilanden in het zuiden van de Caribische Zee.

Guadeloupe is voor het vasteland van Frankrijk wat Hawaii is voor de Verenigde Staten van Amerika. De meeste burgers zijn een mengeling van Europeanen, Afrikanen en Oost-Indiërs en spreken alleen de moedertaal, het Creools van de Antillen en de Fransen. Dus als u besluit om uw geld te beleggen in onroerend goed te koop in Guadeloupe, kan dit de beste periode zijn.

Het is een populaire toeristische bestemming onder Franse toeristen. Meer dan 80% van de bezoekers komt uit Frankrijk. Ooit was het weinig bezocht door Amerikanen.

Guadeloupe is zo druk dat het US News & World Report het de op een na beste plek in het Caribisch gebied in 2017 noemt. Daarnaast heeft National Geographic haar eilanden ook genoemd als een van de top drie bestemmingen in de wereld voor cultuur.

De vastgoedsector in Guadeloupe blijft een koopje in vergelijking met de andere Caribische staten. In feite bedroeg de gemiddelde prijs van woningen die te koop waren in Guadeloupe slechts 161.063 EUR in de tweede helft van 2017.

In Baie Mahault en Petit Bourg varieerden huizen voor verkoopprijzen van EUR 1.341 tot 3.156 per vierkante meter, terwijl huizen varieerden van EUR 1.394 tot 2.917 per vierkante meter. in H2 2017.

Van Goyave tot het puntje van Malendure aan de westkust van Basse-Terre, huizenkopers kunnen appartementen kopen voor 662 euro per 2411 per vierkante meter. terwijl de huizen worden verkocht voor 1.414 euro tot 2.629 per vierkante meter. gedurende dezelfde periode.

In 2017 steeg de verkoop van woningen met 2,8% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Guadeloupe staat bekend als het vlinders eiland vanwege de vorm van twee van de belangrijkste eilanden: Basse-Terre in het westen en Grande-Terre in het oosten, gescheiden door een smal kanaal, de Rivière-Salée. Guadeloupe heeft goede stranden en toerisme wordt steeds belangrijker.

  •  
    Verhuizen naar Guadeloupe. Expatriate en woont in Guadeloupe.

      Antillen eiland, beroemd over de hele wereld om zijn ongerepte schoonheid, de protagonist van vandaag is een klein stukje paradijs! Eindelijk is het goede seizoen aangebroken en velen hebben er goed aan gedacht om te vertrekken voor een reis of zelfs permanent naar een nieuwe natie te verhuizen ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB